Όροι & Προϋποθέσεις

Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε το mktelefone.com.

Με την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας και με την καταχώρηση παραγγελιών, αποδέχεστε και συμφωνείτε με τις πρακτικές που περιγράφονται στην πολιτική επιστροφών και ακυρώσεων, στους Όρους και τις προϋποθέσεις και στην Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. 

O ιστότοπος www.mktelefone.com είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου (στο εξής καλούμενο ηλεκτρονικό κατάστημα ή ιστότοπος) που δημιούργησε και λειτουργεί η εταιρεία με την επωνυμία M & K TELE – FONE LIMITED, που εδρεύει στην Λευκωσία, Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ – Ευαγόρου, 7, 1065, Λευκωσία, Κύπρος και εκπροσωπείται νόμιμα, με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@mktelefone.com, τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος: 777777 57, (στο εξής χάριν συντομίας η ΕΤΑΙΡΕΙΑ).

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα mktelefone το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.mktelefone.com. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος (στο εξής καλούμενος για συντομία “επισκέπτης” ή/και “χρήστης” ή “πελάτης” αναλόγως του αν περιορίζεται σε επίσκεψη μόνον στο κατάστημα ή πραγματοποιεί και παραγγελία και πώληση προϊόντων και υπηρεσιών) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη, τη χρήση του ιστότοπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Απαιτήσεις Εγγραφής

Η πρόσβαση και η περιήγηση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα μας, δεν απαιτεί καμιά εγγραφή.

Εντούτοις, εάν αποφασίσετε να αγοράσετε κάποιο προϊόν από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένος χρήστης (το οποίο είναι εντελώς δωρεάν).

Για να εγγραφείτε στο mktelefone.com, θα πρέπει:

να συμπληρώσετε την φόρμα εγγραφής.
να συμφωνήσετε με τους Όρους και τις προϋποθέσεις, την Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων και την πολιτική επιστροφών και ακυρώσεων.
να παρέχετε αληθείς, πλήρεις, και ενημερωμένες πληροφορίες επικοινωνίας.

Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, δηλώνετε και εγγυάστε ότι ικανοποιείτε όλες τις απαιτήσεις που αναφέρονται παραπάνω, και ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας με τρόπο που να παραβιάζει οποιοδήποτε νόμο ή κανονισμό.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε τις απαιτήσεις εγγραφής ανά πάσα στιγμή.

Λογαριασμός και Κωδικός πρόσβασης

Είστε υπεύθυνος για την τήρηση της εμπιστευτικότητας του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης, καθώς και κάθε λογαριασμού στον οποίο έχετε πρόσβαση, είτε εξουσιοδοτήσατε την χρήση είτε όχι. Σε περίπτωση μη εξουσιοδοτημένης χρήσης των λογαριασμών σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας άμεσα. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τυχόν ζημιές που οφείλονται σε κλοπή ή παραβιασμένους κωδικούς πρόσβασης. Επίσης δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον εκάστοτε κωδικό πρόσβασής σας και για λόγους ασφαλείας, μπορούμε μόνο να ξεκινήσουμε την διαδικασία επαναφοράς του.

Μπορείτε να δείτε τα προσωπικά στοιχεία που μας έχετε δώσει και να κάνετε τις επιθυμητές αλλαγές στις πληροφορίες αυτές, ή στις ρυθμίσεις, ανά πάσα στιγμή, εάν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα μας.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε παροχή υπηρεσιών, να τερματίσουμε λογαριασμούς, να αφαιρέσουμε ή να τροποποιήσουμε το περιεχόμενο, αν παραβιάζεται η ισχύουσα νομοθεσία, οι Όροι και Προϋποθέσεις και κάθε άλλη εφαρμοστέα κατευθυντήρια γραμμή ή πολιτική.

ΑΓΟΡΕΣ

Τιμές και Διαθεσιμότητα

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν τη νόμιμη εφαρμογή του ΦΠΑ, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία περί ΦΠΑ.

Οι τιμές που αναγράφονται στην ιστοσελίδα μας μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν χωρίς καμία ειδοποίηση.
Όλες οι προσφορές προϊόντων ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Παραθέτουμε πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που πωλούνται στην ιστοσελίδα μας, σε κάθε σελίδα προϊόντος. Από την στιγμή της παραγγελίας σας μέχρι την προετοιμασία ενδέχεται η διαθεσιμότητα των προϊόντων να μεταβληθεί. Κατά την διάρκεια της επεξεργασίας θα σας ενημερώσουμε μέσω email ή τηλεφώνου για οποιεσδήποτε αλλαγές σχετικά με την διαθεσιμότητα και σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα δεν θα υπάρξει καμία χρέωση.

Πληροφορίες Προϊόντος

Εκτός αν ρητά αναφέρεται διαφορετικά, δεν είμαστε οι κατασκευαστές των προϊόντων που πωλούνται στην ιστοσελίδα μας. Εργαζόμαστε σκληρά για να διασφαλίσουμε, ότι οι πληροφορίες που σας παρέχουμε μας είναι σωστές, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο η πραγματική συσκευασία του προϊόντος και τα υλικά του να περιέχουν περισσότερες και διαφορετικές πληροφορίες από αυτές που εμφανίζονται. Επίσης μπορεί η απόδοση των χρωμάτων στις φωτογραφίες που παραθέτουμε να διαφέρουν. Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα στην ιστοσελίδα μας παρέχονται για σκοπούς πληροφόρησης και μόνο και σας συνιστούμε να μη βασίζεστε αποκλειστικά σε αυτές. Τέλος εισηγούμαστε να διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, τις προειδοποιήσεις και τις οδηγίες που παρέχονται με το προϊόν πριν από τη χρήση.

Πληρωμές

Δεν θα σας ζητήσουμε ποτέ οποιαδήποτε οικονομικά στοιχεία, όπως τον αριθμό του τραπεζικού σας λογαριασμού, αριθμούς πιστωτικών καρτών, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τα οικονομικά σας στοιχεία.

Όλες οι πληρωμές πραγματοποιούνται με πιστωτική κάρτα χρησιμοποιώντας την ασφαλή πύλη ολοκλήρωσης αγοράς από την Six Payment Services.
Όταν είστε έτοιμος να πληρώσετε, θα μεταφερθείτε στην ασφαλή πύλη ολοκλήρωσης αγοράς της Six Payment Services, θα εισάγετε τα στοιχεία πληρωμής σας, θα εκτελέσετε την πληρωμή και στη συνέχεια θα μεταφερθείτε πίσω στην ιστοσελίδα μας για να δείτε την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Παράδοση και Παραλαβή

Προσφέρουμε παράδοση μόνο για κατοίκους Κύπρου, καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Προσφέρουμε προς το παρόν 3 τρόπους παράδοσης των παραγγελιών σας:

Παραλαβή από οποιοδήποτε κατάστημα Telefone (ΔΩΡΕΑΝ) σε 2-3 εργάσιμες μέρες
Παραλαβή από οποιοδήποτε σημείο GAP Akis Express (ΔΩΡΕΑΝ, για αγορές άνω των €30) σε 4-5 εργάσιμες μέρες
Κατ’ οίκον παράδοση, μέσω GAP Akis Express, εκτός κάποιων απομακρυσμένων περιοχών (ΔΩΡΕΑΝ, για αγορές άνω των €30) σε 4-5 εργάσιμες μέρες

Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παραδώσουμε το προϊόν σας στο χρονοδιάγραμμα που σας δίνουμε παραπάνω. Σημειώστε όμως, ότι οι εκτιμήσεις παράδοσης είναι απλώς εκτιμήσεις και όχι εγγυημένοι χρόνοι παράδοσης.

Δεν μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη για καθυστερήσεις παραγγελιών και παραδόσεων εκτός των υποχρεώσεων μας, ούτε για καθυστερήσεις που προκύπτουν ως αποτέλεσμα των πράξεων του Θεού (όπως πυρκαγιά, πλημμύρα, σεισμό, καταιγίδα, πανδημία ή άλλη φυσική καταστροφή), πόλεμο, εισβολή, εμφύλιο πόλεμο, επανάσταση, εξέγερση, τρομοκρατικές δραστηριότητες, αποκλεισμό, εμπάργκο, εργασιακές διαφορές, απεργία, ανταπεργία ή διακοπή ή αποτυχία της ηλεκτρικής ενέργειας ή τηλεφωνικών υπηρεσιών.

Παρά το γεγονός, ότι ποτέ δεν θα αποστείλουμε προϊόν με κατεστραμμένη συσκευασία, κατά την παράδοση ή την παραλαβή της παραγγελίας σας παρακαλούμε να ελέγχετε πάντα και με προσοχή, ότι η εξωτερική συσκευασία παραμένει άθικτη. Μετά την παραλαβή του προϊόντος το αποδέχεστε ως έχει και δεν έχετε οποιαδήποτε απαίτηση αναφορικά με την συσκευασία και την γενική κατάστασή του.

Ακύρωση παραγγελίας και Επιστροφές

Παρακαλώ διαβάστε την Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων μας, η οποία καλύπτει όλα τα προϊόντα που πωλούνται στην ιστοσελίδα μας.

Παιδιά

Στην ιστοσελίδα μας πωλούνται προϊόντα για παιδιά. Αν είστε κάτω των 18 ετών μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας μόνο με την συμμετοχή ενήλικα γονέα ή κηδεμόνα.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου 77777757
Επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα εδώ.
Επικοινωνία μέσω e-mail: info@mktelefone.com
Θα σας απαντήσουμε Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 08:00 μέχρι τις 17:30.

Αλλαγές στους Όρους και Προϋποθέσεις μας

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή να ενημερώσουμε τους «Όρους και Προϋποθέσεις» μας οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς καμία προειδοποίηση.

Οποιεσδήποτε αλλαγές θα δημοσιευτούν σε αυτήν την ιστοσελίδα.