Παράδοση & Παραλαβή

ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από TELEFONE SHOP

Επιλέξτε το κατάστημα TELEFONE SHOP που επιθυμείτε για να παραλάβετε το προϊόν σας, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Ο χρόνος προετοιμασίας της παραγγελίας είναι από 2 εώς 3 εργάσιμες μέρες.

Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή θα ειδοποιηθείτε μέσω SMS στο κινητό σας ή/και με email.

ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή από GAP Akis Express Shop

Επιλέξτε ένα από τα 75 παγκύπρια σημεία παραλαβής GAP Akis Express Shop. Η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη για παραλαβή σε 4-5 εργάσιμες μέρες και είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των €30. Για αγορές κάτω των €30, υπάρχει χρέωση €2.

Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για να παραληφθεί από τον courier θα ειδοποιηθείτε μέσω SMS στο κινητό σας ή/και με email. Σε περιπτώσεις όπου δεν διατίθεται σημείο στην περιοχή σας για παραλαβή, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τους υπόλοιπους δύο τρόπους παραλαβής.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 77777757 ή στο eshop@mktelefone.com για να διευθετήσουμε την παράδοση με διαφορετική επιλογή.

ΔΩΡΕΑΝ Παράδοση στο σπίτι/χώρο σας

Επιλέξτε “Παράδοση στο σπίτι/χώρο σας” και ξεγνοιάστε! Η παραγγελία σας θα φτάσει σε 4-5 εργάσιμες μέρες και είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές αξίας €30 και άνω. Για αγορές κάτω των €30, υπάρχει χρέωση €3,5.

Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη για να παραδοθεί θα ειδοποιηθείτε μέσω SMS στο κινητό σας ή/και με email.

Σε περιπτώσεις απομακρυσμένων περιοχών, όπου δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί κατ’ οίκον παράδοση, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τους υπόλοιπους δύο τρόπους παραλαβής. Επιπλέον, η επιλογή δεν ισχύει σε προϊόντα μεγάλου όγκου ή βάρους.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 77777757 ή στο eshop@mktelefone.com για να διευθετήσουμε την παράδοση με διαφορετική επιλογή.