Ήρθε τώρα η κινητή που σου αλλάζει τη ζωή!

“Τώρα με την Cablenet Mobile μπορείς να έχεις ό,τι ονειρευτείς, με πλάνα που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, θα τα ‘χεις όλα έτσι απλά!

Γιατί φίλε… έτσι είμαστε εμείς!”

Για να αποκτήσεις το Mobile Basic, που σου προσφέρει 50MB Data και χαμηλά τέλη κλήσεων, μόνο με €2/μήνα, κάνε κλικ εδώ.
Για να το συνδυάσεις με υπηρεσία Διαδικτύου, κάνε κλικ εδώ.

Τα υπόλοιπα Χρόνου Ομιλίας, SMS και MB δεν μεταφέρονται στον επόμενο μήνα.
Σε περίπτωση που εξαντληθούν τα Λεπτά Ομιλίας ή/και τα SMS εντός του μήνα, τότε εφαρμόζονται οι χρεώσεις της Υπηρεσίας Κινητής ΤηλεφωνίαςΣε περίπτωση που εξαντληθούν τα ΜΒ εντός του μήνα, μπορείς να επιλέξεις την Προσθήκη Όγκου Δεδομένων ή την προσθήκη πακέτου Mobile Internet.
Στα Λεπτά Χρόνου Ομιλίας δεν συμπεριλαμβάνονται κλήσεις εξωτερικού, Υπηρεσίες Καθολικής Πρόσβασης και κλήσεις προς ειδικούς αριθμούς.
Στα SMS δεν συμπεριλαμβάνονται μηνύματα προς ξένα δίκτυα και άλλες υπηρεσίες (σύντομους αριθμούς).
Το Τέλος Εγγραφής Κινητής Υπηρεσίας είναι €5.


Πολιτική Ορθής Χρήσης

Με σκοπό την αποφυγή συμφόρησης του δικτύου της και την προστασία της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες της, η Cablenet εφαρμόζει Πολιτική Ορθής Χρήσης, η οποία προνοεί ότι τo πλάνο Purple Talk, τo οποίo περιλαμβάνει απεριόριστα τοπικά λεπτά και τοπικά SMS και το πλάνο Purple Max, τo οποίo περιλαμβάνει απεριόριστα τοπικά λεπτά, τοπικά SMS και τοπικά Data, προσφέρονται μόνο για διαπροσωπική επικοινωνία και μοναδικό σκοπό την ιδιωτική, προσωπική χρήση της υπηρεσίας. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η χρήση τους με σκοπό το κέρδος ή τη μεταπώληση της υπηρεσίας. H Διαπροσωπική επικοινωνία έχει την έννοια της τηλεφωνικής επικοινωνίας ανθρώπου προς άνθρωπο ή της αποστολής SMS από χέρι ανθρώπου. Επομένως, η απεριόριστη χρήση απαγορεύεται για πολλαπλές και ταυτόχρονες κλήσεις, κλήσεις συνδιάσκεψης, υπηρεσίες τηλεφωνικού κέντρου, τηλεξυπηρέτησης ή τηλεαγοράς, μαζική προώθηση μηνυμάτων, επικοινωνία εφαρμογής/συστήματος με ανθρώπους, συνεχή προώθηση κλήσεων, αυτόματη επανάκληση, επικοινωνία συσκευής με συσκευή ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση θεωρηθεί ως μη ορθή. Σε περίπτωση παραβίασης του όρου αυτού, η Cablenet έχει το δικαίωμα, μετά από σχετική προειδοποίηση του πελάτη, να εφαρμόσει χρεώσεις, να μεταφέρει τον πελάτη σε άλλο πρόγραμμα, ή/και να αποσυνδέσει προσωρινά ή/και να τερματίσει οριστικά την παρεχόμενη υπηρεσία , χωρίς άλλη προειδοποίηση.


Αν οι ανάγκες σας για MB είναι αυξημένες, προσθέστε το ιδανικό πακέτο Mobile Internet που σας ταιριάζει!

  • Mobile Internet 250MB: €4,00 το μήνα
  • Mobile Internet 500MB: €6,00 το μήνα
  • Mobile Internet 1GB: €8,00 το μήνα
  • Mobile Internet 2GB: €12,00 το μήνα

Για τα πακέτα Mobile Internet είναι απαραίτητη προϋπόθεση η υπηρεσία Κινητής Purple 1, Purple 2, Purple Talk ή Purple Max.
Το υπόλοιπο των MB του Mobile Internet δεν μεταφέρεται στον επόμενο μήνα.


Τώρα μπορείτε άμεσα και εύκολα να προσθέσετε Όγκο ∆εδομένων, αφού εξαντληθεί ο επιλεγμένος όγκος δεδομένων του πλάνου Κινητής που έχετε. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στη σελίδα Προσθήκη Όγκου Δεδομένων.

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ONLINE ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ