Επιστροφές & Ακυρώσεις

Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα επιστροφής για όλα τα προϊόντα εντός 7 ημερών από την παράδοση ή την παραλαβή, για αγορές από οποιοδήποτε φυσικό κατάστημα «Telefone Shop» και εφόσον εγκριθεί από την εταιρεία μας μονομερώς.

Έχουν επίσης τη δυνατότητα επιστροφής για όλα τα προϊόντα εντός 14 ημερών από την παράδοση ή την παραλαβή, για αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Χρησιμοποιήστε αυτή τη σελίδα για να μάθετε για την Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων μας.

Με την πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας και με την καταχώρηση παραγγελιών, αποδέχεστε και συμφωνείτε με τις πρακτικές που περιγράφονται στην Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων, στους Όρους και τις Προϋποθέσεις και στην Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αγορές από τα καταστήματα Telefone Shops

Προϊόν κλειστό, αχρησιμοποίητο, στην αρχική του συσκευασία

Η επιστροφή του προϊόντος μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα Telefone Shop εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς, μαζί με την απόδειξη. Το προϊόν μπορεί να ανταλλαχθεί με κουπόνι ή με άλλο προϊόν ίσης αξίας.

Ανοιχτό, αχρησιμοποίητο, στην αρχική του συσκευασία

Η επιστροφή του προϊόντος μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα Telefone Shop εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς, μαζί με την απόδειξη. Σε αυτήν την περίπτωση, το προϊόν θα ελεγχθεί από το Τεχνικό μας Τμήμα και, αν συμμορφώνεται με την Πολιτική Εγγύησης μας, θα προχωρήσουμε με την επιστροφή. Το προϊόν μπορεί να ανταλλαχθεί με κουπόνι ή με άλλο προϊόν ίσης αξίας

Αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (mktelefone.com)

Προϊόν κλειστό, αχρησιμοποίητο, στην αρχική του συσκευασία

Η επιστροφή του προϊόντος μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα Telefone Shop εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής ή παράδοσης, μαζί με την απόδειξη. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για την αξία της αγοράς σας.

Ανοιχτό, αχρησιμοποίητο, στην αρχική του συσκευασία

Η επιστροφή του προϊόντος μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε κατάστημα Telefone Shop εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής ή παράδοσης, μαζί με την απόδειξη.

Το προϊόν θα ελεγχθεί από το Τεχνικό Τμήμα και αν συμμορφώνεται με την Πολιτική Εγγύησης μας θα προχωρήσουμε με την επιστροφή. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων για την αξία της αγοράς σας.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

Για επιστροφές προϊόντων από απομακρυσμένες περιοχές, παρέχουμε ειδικές διευκολύνσεις. Για να μάθετε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:

Επικοινωνία μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου 77777757
Επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα εδώ.
Επικοινωνία μέσω e-mail: info@mktelefone.com

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ

Πώς να ακυρώσετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία

Εάν έχετε επιλέξει την Παραλαβή από κατάστημα Telefone Shop, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέχρι και 1 εργάσιμη μέρα από την ημερομηνία επιβεβαίωσης την παραγγελίας.

Εάν έχετε επιλέξει την Κατ’ οίκον Παράδοση ή την Παραλαβή από γραφείο παράδοσης GAP Akis Express, μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν το προϊόν σας δοθεί στην υπηρεσία παράδοσης. Μετά την αποστολή του προϊόντος σας, η κατάσταση της παραγγελίας σας θα ενημερωθεί αυτόματα και δεν θα μπορείτε πλέον να την ακυρώσετε.

Μπορείτε, φυσικά, να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε, ακολουθώντας τις οδηγίες επιστροφής όπως περιγράφονται παραπάνω στην «Πολιτική επιστροφών» και στις περιπτώσεις 1 και 2.

Άλλες πληροφορίες ή διευκρινήσεις

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση σχετική με τα παραπάνω μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τους παρακάτω τρόπους:

Επικοινωνία μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου 77777757
Επικοινωνία μέσω της ιστοσελίδας μας χρησιμοποιώντας την ειδική φόρμα εδώ.
Επικοινωνία μέσω e-mail: info@mktelefone.com

Θα σας απαντήσουμε Δευτέρα με Παρασκευή, από τις 08:00 μέχρι τις 17:30.

Αλλαγές στην Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων μας

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε ή να ενημερώσουμε την «Πολιτική Επιστροφών και Ακυρώσεων» μας. Οποιεσδήποτε αλλαγές θα δημοσιευτούν σε αυτήν την ιστοσελίδα.